Lebegés helyett lebőgés - Bűvész bakik

Az alliterálásból ennyi elég is lesz, a mai poszt az egyik legnépszerűbb lebegtetős trükkről szól. A székes lebegtetés kedvelt bűvésztrükk, a bűvészek is szeretik előadni, a közönség is szereti nézni - persze ha nem rontják el. 

Videók a hajtás után!

A két baki közül az első az America's Got Talent egyik adásában tűnt fel, majd azonnal bekerült a netes folkórba, lássuk be, hálás anyag. A fenti gifen is ez látható. 

A videóban a második "epic fail"-t Ed Alonzo mutatja be, szintén ezzel a lebegős trükkel. A különbség annyi, hogy itt egy idősebb nézőnek kéne súlytalanná válnia, de a bűvész valamit nagyon elront és a hölgy a földre zuhan. 

Ed nagy név a szakmában furcsa, hogy pont tőle ilyet látunk. A közönség harsány nevetése sem éppen arra utal, hogy valaki éppen megsérülhetett a színpadon. Az igazság az, hogy a bűvész itt egy poén kedvéért direkt rontja el a trükköt, de a videómegosztókon elterjedt videóból ez nem derül ki, így kerülhetett be a köztudatban, mint az egyik legnagyobb bűvész baki. 

Az teljesség kedvéért a posztot egy olyan videóval zárnám, amin Tim Mannix bemutatja, hogy is néz ki ez a trükk, ha minden jól megy