Halloween: Repülő démon ijeszteget

Képzeld el, hogy sétálsz az utcán és ez a lidérc egyszer csak elsuhan melletted a levegőben. A minimum, hogy összerezzensz, de inkább kezdesz el az életedért rohanni. Most képzeld el, hogy te irányítod ezt a démont és messziről nézed, ahogy másokra hozza a frászt. 

Videók a hajtás után! 

Tom Mabe amerikai komikus készített egy távirányítású repülő démont, amivel aztán szégyentelenül elkezdte ijesztgetni a környékbelieket. Egy jó barátja az egészet videóra vette és a legjobb részeket most mi is megnézhetjük. 

Ahogy a videóban látni, voltak akik nevetve rögzítették az eseményeket az okostelefonjukkal, de az emberek többsége - érthető módon - inkább megrémült, mikor észrevette a felé közelítő lidércet.

 

 

A furcsa perek őshazájában az se lenne meglepő, ha valaki jogi úton próbált volna kártérítést követelni, mondván az átélt események olyan traumát okoztak, ami tartósan kihatással van az életükre. 

Ha jobban belegondolok, ez simán elő is fordulhat - mármint hogy valaki ettől sokkot kap és mondjuk kezelni kell -, de egy szívbeteg embernél már lehet, hogy nem csak az lenne a probléma, hogy megijedt...

A korábbi évekből emlékezhetünk hasonlóan ügyes repülő szerkezetekre, volt aki repülő fűnyírót épített, de láttunk már Superman modellt is, lent megnézhetitek mindkettőt ahogy repülnek.