Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Houdini kedvenc bora

Houdini kedvenc bora

Akár így is reklámozhatnák ezt a bort, de a Lola Madrid nevű reklámügynökség inkább az őrültekháza vonalat részesítette előnyben. A kreatív csomagolás a Vino Loco nevű borhoz készült, így nem is csoda, hogy a három üveget tartó doboz is egy elmegyógyintézet zártosztályának belső borítását idézi.

Nézd meg a díszdobozt a hajtás után!

0 Tovább

David Copperfield hat legnagyobb trükkje

David Copperfield hat legnagyobb trükkje

David Copperfield - Az utánozhatatlan, a megismételhetetlen, az élő legenda. Hivatalos papírja van róla, úgyhogy mondhatom ;) Copperfield megkerülhetetlen alakja nem csak a bűvészetnek, de a huszadik századnak is.

Több pénzt keresett, mint bármelyik szótakoztatóipari nagyágyú valaha. Igen, többet, mint Madonna, vagy Michael Jackson. Ha azt nézzük, hogy évente több, mint 500 (ötszáz!) showt csinál, mindjárt érthető a dolog. 11 Guinness világrekordot tart, nyert 21 Emmyt a 38 jelölésből és persze van saját csillaga a hollywoodi hírességek sétányán, hogy a privát szigetcsoportjáról ne is beszéljünk. Mondtam már, hogy élő legenda?

A teljes lista a hajtás után!

1 Tovább

Hogyan lebegtess autót? Leleplezés ;)

Autóreklám menő illúziókkal

A tévében általában elkapcsoljuk a reklámokat, vagy kimegyünk egy új adag popcornt pattogtatni, esetleg sörért, de csak a legritkább esetben nézzük végig a teljes reklámblokkot. Vannak viszont olyan zseniális hirdetések, amik nem hogy idegesítőek, de egyenesen keressük őket másnap a neten.

A Hondának most sikerült egy ilyen reklámot összehoznia.

Videó a hajtás után!

0 Tovább

Criss Angel embereket szaggat széjjel

Criss Angel embereket szaggat széjjel

Criss Angel amerikai bűvész / illúzionista legújabb tévés műsora nemrég indult, ennek örömére ismét elárasztja a netet egy ismerős videója. Pár évvel ezelőtt láttuk már, hogy egy nő testét - kísértetiesen hasonló módon - kettéválasztotta egy padon, majd miután mindenki kisikoltozta magát, ismét összerakta.

Videó a hajtás után!

0 Tovább

100 millió fölött csaltak pókeren - Az infravörös kontaktlencse ismét akcióban

Ali Tekintamgac: Póker csaló

Ha valaki azt hitte, a profi pókertornákon nem lehet csalni, most figyeljen: A WPT-bajnok (!) Ali Tekintamgac több, mint 100 millió forintot (!) csalt össze élőversenyeken, sőt mivel cash-gameket is játszott, az összeg még ennél is sokkal magasabb lehet.

0 Tovább

Bűvész blog | Csirmaz András bűvész

blogavatar

Friss bűvész hírek, bűvész videók, animgifek és minden ami bűvészettel kapcsolatos. Néha az is, ami nem :)

Utolsó kommentek