Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

100 millió fölött csaltak pókeren - Az infravörös kontaktlencse ismét akcióban

Ali Tekintamgac: Póker csaló

Ha valaki azt hitte, a profi pókertornákon nem lehet csalni, most figyeljen: A WPT-bajnok (!) Ali Tekintamgac több, mint 100 millió forintot (!) csalt össze élőversenyeken, sőt mivel cash-gameket is játszott, az összeg még ennél is sokkal magasabb lehet.

0 Tovább

Itt a piros hol a piros? Leleplezés!

Itt a piros, hol a piros?

Az "Itt a piros, hol a piros" az utca csalások egyik legnépszerűbb formája. Nagyon könnyen, pillanatok alatt lehet rajta sok pénzt nyerni, de az esetek döntő többségében ez csupán ügyesen felépített illúzió és a játékosnak esélye sincs. A játékmestert és segítőit a legritkább esetben buktatják le az átverést ismerő járókelők, ha pedig esetleg rendőrt hívnak rájuk, pillanatok alatt felszívódnak - távolabb álló társaik korán kiszúrják a járőrt és értesítik a csapatot.

A kockázat minimális, a nyereség busás, nem véletlen, hogy töretlen a pirosozás népszerűsége.

0 Tovább

27 millió forintot csaltak pókeren infravörös kontaktlencsékkel

Póker csalás infravörös kontaktlencsével

De lebuktak és ezért nagyjából 75 000 000 forintot kell büntetésül kifizetniük, ráadásul még hét és fél év börtönbüntetést is kaptak, úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy veszteséges lett a buli. Nem kimondottan új technikát használtak (hadd ne adjak ötleteket), de azért van egy kis sci-fi-beütése a módszernek:

3 Tovább

Bűvész blog | Csirmaz András bűvész

blogavatar

Friss bűvész hírek, bűvész videók, animgifek és minden ami bűvészettel kapcsolatos. Néha az is, ami nem :)

Utolsó kommentek