Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

David Blaine: Real or Magic - Zsenialis tévés bűvész show

David Blaine: Real or Magic - Zsenialis tévés bűvész show

David Blaine visszatért! Olyan bűvészet témájú tévéműsort csinált, hajjaj, öröm volt nézni. Volt kártyatrükk Will Smith házában, lelopta George Bush karóráját, kerozint ivott és átszúrta a tenyerét egy jégvágóval. Többször is. Erős kontent, ráadásul szépen felépítve.

A teljes műsor videón a hajtás után!

0 Tovább

Itt a piros hol a piros? Leleplezés!

Itt a piros, hol a piros?

Az "Itt a piros, hol a piros" az utca csalások egyik legnépszerűbb formája. Nagyon könnyen, pillanatok alatt lehet rajta sok pénzt nyerni, de az esetek döntő többségében ez csupán ügyesen felépített illúzió és a játékosnak esélye sincs. A játékmestert és segítőit a legritkább esetben buktatják le az átverést ismerő járókelők, ha pedig esetleg rendőrt hívnak rájuk, pillanatok alatt felszívódnak - távolabb álló társaik korán kiszúrják a járőrt és értesítik a csapatot.

A kockázat minimális, a nyereség busás, nem véletlen, hogy töretlen a pirosozás népszerűsége.

0 Tovább

Kártyaeltüntetés lassan - nagyon lassan :)

A bűvészek gyakran tüntetnek el különféle dolgokat, leggyakrabban kártyát. Ebben a videóban megmutatom, hogyan lehet a lehető leglassabban eltüntetni egy kártyalapot. 

Dai Vernon 'Slow Motion Card Vanish' nevű trükkje inspirált a saját verzióm létrehozásakor. Semmilyen kelléket vagy videóeffektet nem használok, ez egy 100%-ban kézügyességi megoldás.

Hurrá! :) 

0 Tovább

Bűvész blog | Csirmaz András bűvész

blogavatar

Friss bűvész hírek, bűvész videók, animgifek és minden ami bűvészettel kapcsolatos. Néha az is, ami nem :)

Utolsó kommentek