Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Extrém bűvésztrükkök

Extrém bűvésztrükk :: Csirmaz András bűvész

Anthony Martin két napja megismételte egy 25 évvel ezelőtt már bemutatott extrém szabadulószámát: lebilincselték, bezárták egy ládába és kidobták egy repülőgépből. 37 másodperc után jutott ki a dobozból, ezután nem sokkal ejtőernyőt nyitott és épségben földet ért. A mutatvány során egy segítője könnyebben megsérült, őt arcon csapta a láda zuhanás közben (a videón 0:55-nél és 1:15-nél is jól látható).

0 Tovább

Amikor a bűvészet meghal

Amikor a bűvészet meghal

Figyelmeztetés: Gondolatkísérlet következik, melynek végkövetkeztetése sokaknak nem fog tetszeni. Hogy ne kelljen a betűtenger hullámain átvágni csak azért, hogy a gép előtt ülve elővehessük az "ez azt se tudja miről beszél" arckifejezésünket és vad kommentelésre ragadtassuk magunkat, rögtön ideírom az elejére:

0 Tovább

Kártyaeltüntetés lassan - nagyon lassan :)

A bűvészek gyakran tüntetnek el különféle dolgokat, leggyakrabban kártyát. Ebben a videóban megmutatom, hogyan lehet a lehető leglassabban eltüntetni egy kártyalapot. 

Dai Vernon 'Slow Motion Card Vanish' nevű trükkje inspirált a saját verzióm létrehozásakor. Semmilyen kelléket vagy videóeffektet nem használok, ez egy 100%-ban kézügyességi megoldás.

Hurrá! :) 

0 Tovább

TOP 10 veszélyes bűvésztrükk

A legveszélyesebb bűvésztrükkök

Lássuk be: a bűvészek elég sok veszélyes bűvésztrükköt mutatnak be.

Túllőnek a célon napjaik híres bűvészei, mikor a műsorukban például egy pénzérmét lenyelnek, majd kivágják azt a karjukból? Veszélyesebb mutatványokat adunk ma elő, mint mondjuk száz éve? Nézzük a 10 legveszélyesebb bűvésztrükk listáját és döntsünk :)

0 Tovább

Bűvész blog | Csirmaz András bűvész

blogavatar

Friss bűvész hírek, bűvész videók, animgifek és minden ami bűvészettel kapcsolatos. Néha az is, ami nem :)

Utolsó kommentek