Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt a piros hol a piros? Leleplezés!

Itt a piros, hol a piros?

Az "Itt a piros, hol a piros" az utca csalások egyik legnépszerűbb formája. Nagyon könnyen, pillanatok alatt lehet rajta sok pénzt nyerni, de az esetek döntő többségében ez csupán ügyesen felépített illúzió és a játékosnak esélye sincs. A játékmestert és segítőit a legritkább esetben buktatják le az átverést ismerő járókelők, ha pedig esetleg rendőrt hívnak rájuk, pillanatok alatt felszívódnak - távolabb álló társaik korán kiszúrják a járőrt és értesítik a csapatot.

A kockázat minimális, a nyereség busás, nem véletlen, hogy töretlen a pirosozás népszerűsége.

0 Tovább

Bűvész történelem

Bűvész történelem - Csirmaz András bűvész

A hétvégi projekt keretein belül sikerült előtúrnom a net rejtett bugyraiból egy elveszettnek hitt posztomat, mely a bűvészet történetét mutatja be. Az alábbiakban ez a poszt olvasható.

Ha valaki komolyan gondolja a bűvészkedést mint szakmát, úgy gondolom, illik tisztában lenni a szakma történelmével. Sajnos az internet magyar szegleteiben kevés információt lehet találni erről az amúgy igen kiterjedt és érdekes témáról, illetve ami fellelhető, az is inkább kínos, mint informatív.

2 Tovább

Amikor a bűvészet meghal

Amikor a bűvészet meghal

Figyelmeztetés: Gondolatkísérlet következik, melynek végkövetkeztetése sokaknak nem fog tetszeni. Hogy ne kelljen a betűtenger hullámain átvágni csak azért, hogy a gép előtt ülve elővehessük az "ez azt se tudja miről beszél" arckifejezésünket és vad kommentelésre ragadtassuk magunkat, rögtön ideírom az elejére:

0 Tovább

Bűvész blog | Csirmaz András bűvész

blogavatar

Friss bűvész hírek, bűvész videók, animgifek és minden ami bűvészettel kapcsolatos. Néha az is, ami nem :)

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek